Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina


Image

Image

klantenverhaal


Seefo voert niet enkel uit, maar denkt ook mee over oplossingen op maat

Ontex is een internationale producent van wegwerpartikelen voor de persoonlijke hygiëne op vlak van babyverzorging, vrouwelijke hygiëne en volwassenenzorg. Het bedrijf werd ruim 35 jaar geleden in België opgericht, en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren en productie-vestigingen in Europa, Noord-Afrika, China, Australië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Ontex heeft eigen merken, maar ontwerpt en maakt ook producten voor anderen.

Interim opdracht

Gedurende zes maanden werkte Seefo (Kristof Vanherle) als business controller op de afdeling Healthcare. Pascal Nizette, toen Finance Director Healthcare Division Ontex, licht toe: “Bij de herstructurering van onze financiële afdeling, meer bepaald de afdeling ‘financial planning & analysis’, waren we op zoek naar iemand met kennis van financiële planning en analyse die tegelijk ook nieuwe processen en systemen kon ontwikkelen. We waren een nieuw team aan het uitbouwen. In de periode dat we nog op zoek waren naar de juiste mensen, is Kristof als interim manager aan de slag gegaan zodat we sneller konden schakelen.”

Teamplayer

Kristof heeft de nodige ervaring en kennis van zaken. Hij heeft zich heel goed geïntegreerd in het team. Dat was belangrijk, omdat het niet om een aparte, onafhankelijke opdracht ging. Hij moest in het team van financial controllers werken en dat liep vlot. Hij nam de tijd om te bekijken wat de processen waren in ons bedrijf. Hij deed als lid van het team zijn deel en focuste daarnaast ook op het uitbouwen van nieuwe processen. Het was geen zwart-witverdeling: hij deed bijvoorbeeld ook enkele financiële analyses omdat dit nodig was.

Geen copy-past

De sterkte van Kristof is dat hij veel ervaring heeft in financiële processen. Hij voert niet enkel uit, maar brengt ook nieuwe ideeën aan. Hij denkt mee met je bedrijf en doet niet louter copy-paste van wat hij bij andere bedrijven ziet. Kristof had een inzicht in onze noden, maakte een analyse van die noden om dan een specifieke toepassing voor processen en systemen te ontwikkelen op onze maat. Door de interactie van Kristof met het team kwamen wij tot de juiste oplossingen voor ons bedrijf.

Terug naar alle referenties

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina