Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina


Down 2 Earth Capital

Down 2 Earth Capital

klantenverhaal


Down 2 Earth Capital

Down 2 Earth Capital N.V. is een investeringsfonds, een onafhankelijk private equity fund met als focus kleine en middelgrote transacties in België. Het werd opgericht in 2013. “Wij verzamelen kapitaal bij zowel particuliere als institutionele investeerders”, vertelt Matthias Neirynck, sinds 1,5 jaar Investment Associate bij Down 2 Earth Capital. “Momenteel hebben we een tiental bedrijven in onze portefeuille, waarin we een meerderheids- of minderheidsaandeel hebben. We zijn steeds heel actief betrokken bij de bedrijven.

LucaNet als rapporteringstool

Neirynck: Wij vragen aan de bedrijven om LucaNet te gebruiken als tool voor de rapportering van hun financiële resultaten. Enerzijds omdat we graag met één uniform systeem werken, met dezelfde look & feel, etc. Anderzijds omdat LucaNet op het vlak van gebruiksgemak hoog scoort. Het is een overzichtelijke tool. Je kunt er makkelijk de achterliggende broncijfers in opladen en visualiseren. Een eigen spreadsheet creëren vanuit de data is heel eenvoudig. Het vergt geen rocket science om ermee om te gaan.

Een andere troef is de omkadering en begeleiding bij de software tool. Omdat Seefo uit een klein team van twee personen bestaat, is de aanpak heel persoonlijk. Wanneer er extra vragen of praktische problemen zijn, wordt er kort op de bal gespeeld. Issues worden snel getackeld.

De belangrijkste voordelen op een rij

 • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke rapporteringstool
 • Snelle respons bij vragen of praktische issues


  Terug naar alle referenties

  Informatie over onderneming


  Naam: Down2Earth Capital

  Website: klik hier

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Ga terug naar de referenties pagina
  Referenties pagina