Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina


Image

Image

klantenverhaal


Vt-Invest

VT-Invest is een holding die aandeelhouder is van diverse ondernemingen, actief in de bouwsector. Ieder dochterbedrijf werkt autonoom maar doet een beroep op de holding ter ondersteuning, bv op het vlak van specifieke managementscompetenties, financiële rapporteringen, het realiseren van synergiën, …

De vraag

Rita Van Tornhaut, zaakvoerder: “De groep was aan het groeien en had daardoor behoefte aan een softwarepakket voor financiële rapportering en opvolging. Voor we LucaNet en Seefo kenden, maakten we hiervoor gebruik van diverse rekenmodelen in Excel. Deze manier van werken was heel tijdrovend en foutgevoelig. LucaNet bood een oplossing en daarom zijn we de gesprekken gestart met Seefo, de financiële consultants die dit softwarepakket in België verdelen.”

De implementatie

“De implementatie verliep heel vlot. Er ging dan ook een grondige voorbereiding aan vooraf. Seefo luisterde heel goed naar onze behoeften en wensen. In no time hadden we een werkend prototype dat voldeed. Daarnaast werden we in een korte tijdspanne opgeleid om de individuele rapporten per dochterbedrijf eigenhandig op te maken.”

De belangrijkste oplossingen op een rij

“Voor ons was het belangrijk dat alle rapporteringen automatisch gekoppeld zijn met de gegevens uit ons boekhoudpakket. Daarnaast wilden we uniformiteit brengen in de financiële rapportering van alle dochterbedrijven. Ook flexibiliteit was belangrijk: de rapporten moesten op verschillende manieren vergeleken en aangepast kunnen worden. Wat we finaal een meerwaarde vonden, was dat LucaNet ook een consolidatiemodule kan aanbieden.” “LucaNet is een pakket dat ontwikkeld en ondersteund wordt door mensen die in de financiële wereld thuis zijn, waardoor ze meer voeling hebben met onze behoeften op vlak van financiële rapportering. De begeleiding en service zijn top : bij problemen of vragen, wordt er heel snel gereageerd.” “Wij werken intussen het vierde jaar met LucaNet. Op frequente basis maken wij zelf nog steeds nieuwe gepersonaliseerde rapporten op. LucaNet is en blijft voor ons een goede investering.”

Terug naar alle referenties

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga terug naar de referenties pagina
Referenties pagina