Image

Image

klantenverhaal


Moore Stephens

Moore Stephens is een dienstverlenend bedrijf. Oorspronkelijk is het bedrijf gestart als accountancy- en auditfirma, maar intussen heeft het zijn dienstverlening verbreed. Ook consulting en business analytics maken nu bijvoorbeeld deel uit van de diensten die de onderneming biedt. Door de jaren heen groeide Moore Stephens Belgium uit tot de grootste onafhankelijke accountancy- en consulting dienstverlener in België met in totaal 420 medewerkers en een gebudgetteerde omzet voor 2016 van €50 miljoen.

De vraag

“Wij waren op zoek naar een tool voor consolidatie”, vertelt Nathalie Maes, CFO bij Moore Stephens. “De onderneming is dermate groot geworden en bestaat intussen uit een vijftiental vennootschappen. Wij zijn wettelijk verplicht om per 31/12/2017 de eerste maal een geconsolideerde jaarrekening neer te leggen bij de Nationale bank. Om die eerste consolidatie te maken hebben wij een beroep gedaan op Patrick en Kristof van Seefo die met het softwarepakket LucaNet hiervoor een oplossing bieden. Voorheen maakten we voor onszelf al een consolidatie, voornamelijk met behulp van Excel en het boekhoudpakket, maar dat was eigenlijk een beetje ‘bricoleren’.”

De implementatie

“Wij zijn nog volop bezig met de implementatie. Het proces is dus nog niet helemaal rond. In januari-februari zaten we de eerste maal samen, in de loop van de volgende weken komt er een vervolg. De samenwerking verloopt goed.”

De belangrijkste voordelen op een rij

“Ik vind LucaNet heel gebruiksvriendelijk en makkelijk om mee te werken. De look en feel is heel intuïtief. De implementatie zal wel even tijd vragen, maar zodra die achter de rug is en we up & running zijn, moeten we bij wijze van spreken enkel maandelijks de balansen vanuit het boekhoudpakket inlezen en doet het softwarepakket de rest. Ik verwacht daarom dat deze tool ons een tijdsbesparing zal opleveren. Ik heb nu al het gevoel dat ik vrij snel zelfstandig kan werken met het systeem.”

Terug naar alle referenties


Image

Contact


Kattendijkdok Oostkaai 11
+32(0)468 12 10 89
+32(0)473 67 67 73
© Copyright 2018 - Seefo Financial Consultancy - made by Kopstorm


Image

Contact


Kattendijkdok Oostkaai 11
+32(0)468 12 10 89
+32(0)473 67 67 73
© Copyright 2018 - Seefo
made by Kopstorm